Доверете се на опита! Хотел Зоо София предлага уютен интериор, разнообразна кухня – както европейска, така и традиционна българска кухня, подходящи напитки и професионално обслужване.

Ресторантът е подходящи за провеждането на бизнес срещи, сватби, абитуриентски и абсолвентски балове, рождени дни, коктейли, фирмени празници, детски партита и всякакъв вид светски прояви!

Екипът ни от професионалисти ще се погрижи за комфорта на Вас и Вашите гости, а през топлите месеци можете да отпразнувате личният си празник в нашата прекрасна, зелена градина.Други предложения

  • Релакс зоната в Хотел Зоо София разполага с модерна класическа сауна.

Сауна

  • В Хотел Зоо София можете успешно да поддържате добрата си форма и по време на своята почивка.

Фитнес център

  • Елегантен и щадящ начин за изхвърляне на токсините от тялото

Парна баня

Богата закуска

Всяка сутрин, между 7:00-10:30ч в ресторанта ще откриете богата закуска на бюфет за всички вкусове.

От ароматни кафе специалитети, пресни плодове, сирена, омлет и бекон – предлагат се вкусни ястия от международната кухня, включително ястия за вегани и вегетарианци.

Рум сервиз

Независимо дали желаете закуска в леглото,

обяд в уединение или вечеря на свещи с любимия човек, Рум сервиз ще Ви предложи щедро меню в уюта на Вашата стая. Нашият професионален екип е на Ваше разположение.

Събития

Ресторантът на Хотел ZOO София разполага със 120 седящи места

и може да осигури провеждането на коктейли до 200 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.

Лоби бар

Ако желаете дискретност или усамотение

за Вашето частно мини парти или среща с приятели и роднини, можете да резервирате лоби барa. Капацитетът на лоби бара е до 40 седящи места.