С дневна светлина и капацитет до 20 места, зала Fox Hall е изключително подходяща за малки фирмени обучения и бiзнес срещи. Залата е оборудвана с компактен плазмен дисплей 50″, на който може успешно да презентирате идеите си. 

При запитване можем да ви осигурим допълнителни услуги, като аудио-визуално оборудване, преводачески услуги и допълнителна техника, която се изисква за съответното събитие.
Други предложения

  • Просторната зала Lion Hall може да бъде подредба спрямо специфичните изисквания за събитието ви!


Lion Hall

  • Обгърната от дневна светлина, Flamingo Hall е подходяща за събития с капацитет до 80 госта.

Flamingo Hall

  • Ресторант Savage Garden предлага прецизно подбрани сезонни ястия. Селектирали сме най-доброто от националните ни вкусове и световните кухни.

Ресторант Savage Garden

Настаняване

Ние предлагаме много страхотни възможности за настаняване, предназначени да осигурят най-доброто ниво на комфорт

Всички стаи и апартаменти са светли, разполагат с индивидуален контрол на климатичната система, персонален сейф, мини бар, цифрова телевизия, електронна заключваща система, безплатна интернет връзка, директна телефонна линия, луксозно обзаведена баня.

Ресторант

'А ла карт' ресторант, Лоби бар и Лятна градина

Един различен и изискан свят – в заведенията на Хотел ZOO София може да се потопите в елегантна и уютна обстановка, съчетана с отлична кухня и богата селекция от вина.

Спортен център

След края на тежкия работен ден нашите гости могат да отпуснат в модерно оборудвания Релакс център.

За да сте винаги във форма, дори когато сте на път, на Ваше разположение е фитнес център, модерно оборудван с уреди Life Fitness Academy.

Допълнителни услуги

Трансфери от Летище София ( София – град ) до Хотел ZOO София и до всяка точка на столицата.

Трансферите от и до Летище София, и от и до Централна ЖП гара София, могат да бъдат извършвани от понеделник до неделя в удобно за Вас време.