Ресторант Savage Garden предлага прецизно подбрани сезонни ястия. Селектирали сме най-доброто от националните ни вкусове и световните кухни. Насладете се на ястия от висококачествени и пресни продукти, приготвени от професионалния ни екип от готвачи и поднесени с много внимание и усмивка от нашите сервитьори.

Идеално място за събитие, Ресторант Savage Garden разполага s 70 седящи места и може да осигури провеждането на коктейли до 100 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.
Кулинарни изкушения

Шеф Вирчева определя себе си като отговорна и критична личност, а в работата си тя е безкомпромисна, креативна и с високо чувство за отговорност.

В своя дългогодишен опит шеф Вирчева се води от мотото да превърне готвенето в изкуство. Затова залага на изисканите ястия и на здравословното хранене.

Венцислава Вирчева
Главен готвач на Hotel ZOO Sofia

Други предложения

  • Monkey Bar е идеалното място за среща в уютна атмосфера на чаша кафе.

Monkey Bar

  • Лятната градина на Hotel ZOO Sofia е идеална за организиране на семейно или бизнес събитие.

Лятна градина

  • Hotel ZOO Sofia e подходящи за провеждането на бизнес срещи, сватби, абитуриентски и абсолвентски балове, рождени дни, коктейли, фирмени празници, детски партита и всякакъв вид светски прояви!

Организиране на събития

Богата закуска

Всяка сутрин, между 7:00-10:00 ч. в ресторанта ще откриете богата закуска на бюфет за всички вкусове.

От ароматни кафе специалитети, пресни плодове, сирена, омлет и бекон – предлагат се вкусни ястия от международната кухня, включително ястия за вегани и вегетарианци.

Рум сервиз

Независимо дали желаете закуска в леглото,

обяд в уединение или вечеря на свещи с любимия човек, Рум сервиз ще Ви предложи щедро меню в уюта на Вашата стая. Нашият професионален екип е на Ваше разположение.

Събития

Ресторантът на Hotel ZOO Sofia разполага със 70 седящи места

и може да осигури провеждането на коктейли до 100 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.

Monkey Bar

Идеалното място за среща в уютна атмосфера на чаша кафе

лека закуска или питие. Разполага с отлична интернет връзка, за да можете да работите пълноценно, докато се наслаждавате на ароматен чай.