А ла карт ресторант Savage Garden предлага прецизно подбрани според сезона ястия от националната и световна кухни. Насладете се на ястия от екологично чисти и пресни продукти, приготвени от нашия главен готвач Венцислава Вирчева и поднесени с много внимание и усмивка от нашите сервитьори.

Ресторант Savage Garden разполага със 120 седящи места и може да осигури провеждането на коктейли до 200 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.Кулинарни изкушения

Шеф Вирчева определя себе си като отговорна и критична личност, а в работата си тя е безкомпромисна, креативна и с високо чувство за отговорност.

В своя дългогодишен опит шеф Вирчева се води от мотото да превърне готвенето в изкуство. Затова залага на изисканите ястия и на здравословното хранене.

Венцислава Вирчева
Главен готвач на Хотел ZOO София

Други предложения

  • Ако желаете дискретност или усамотение за Вашето частно мини парти или среща с приятели и роднини.

Monkey Бар

  • Лятната градина на Хотел ZOO София е изключително подходяща както за бизнес обяд или вечеря.

Лятна градина

  • Мечтаете за сватба на открито, обградени от зеленина, спокойствие и уют? И всичко това в сърцето на София?

Организиране на събития

Богата закуска

Всяка сутрин, между 7:00-10:30ч в ресторанта ще откриете богата закуска на бюфет за всички вкусове.

От ароматни кафе специалитети, пресни плодове, сирена, омлет и бекон – предлагат се вкусни ястия от международната кухня, включително ястия за вегани и вегетарианци.

Рум сервиз

Независимо дали желаете закуска в леглото,

обяд в уединение или вечеря на свещи с любимия човек, Рум сервиз ще Ви предложи щедро меню в уюта на Вашата стая. Нашият професионален екип е на Ваше разположение.

Събития

Ресторантът на Хотел ZOO София разполага със 120 седящи места

и може да осигури провеждането на коктейли до 200 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.

Лоби бар

Ако желаете дискретност или усамотение

за Вашето частно мини парти или среща с приятели и роднини, можете да резервирате лоби барa. Капацитетът на лоби бара е до 40 седящи места.

Контактна форма