Лятната градина на Хотел ZOO София е изключително подходяща както за бизнес обяд или вечеря, така и за провеждането на градински партита и коктейли с капацитет до 300 души.


С прилежащия мини парк от 1,5 дка лятната градина е особено популярна за изнесени сватбени ритуали и дискретни частни и корпоративни партита с BBQ на открито или изискано коктейлно меню. През последните години мини паркът на Силвър Хотел се утвърди като любимо място за провеждане на корпоративни тийм бийлдинги и състезания на открито.
Други предложения

  • А ла карт ресторант Savage Garden предлага прецизно подбрани според сезона ястия от националната и световна кухни.

Ресторант Savage Garden

  • Ако желаете дискретност или усамотение за Вашето частно мини парти или среща с приятели и роднини.

Monkey Бар

  • Мечтаете за сватба на открито, обградени от зеленина, спокойствие и уют? И всичко това в сърцето на София?

Организиране на събития

Богата закуска

Всяка сутрин, между 7:00-10:30ч в ресторанта ще откриете богата закуска на бюфет за всички вкусове.

От ароматни кафе специалитети, пресни плодове, сирена, омлет и бекон – предлагат се вкусни ястия от международната кухня, включително ястия за вегани и вегетарианци.

Рум сервиз

Независимо дали желаете закуска в леглото,

обяд в уединение или вечеря на свещи с любимия човек, Рум сервиз ще Ви предложи щедро меню в уюта на Вашата стая. Нашият професионален екип е на Ваше разположение.

Събития

Ресторантът на Хотел ZOO София разполага със 120 седящи места

и може да осигури провеждането на коктейли до 200 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.

Лоби бар

Ако желаете дискретност или усамотение

за Вашето частно мини парти или среща с приятели и роднини, можете да резервирате лоби барa. Капацитетът на лоби бара е до 40 седящи места.

Контактна форма