В лятната градина на Hotel ZOO Sofia може да се насладите на спокойствие, зеленина и меню от специални подбрани храни и напитки. Пространството е идеално за организиране на семейно или бизнес събитие. 

Бизнес обяд, градинско парти с коктейл, изнесен сватбен ритуал  или детски рожден ден, опциите са много, а лятната ни градина с мини парк от 1,5 дка е идеална при всяка една от тях! Мини паркът на Hotel ZOO Sofia се утвърди като любимо място за провеждане и на корпоративни тиймбийлдинг игри и състезания на открито.
Други предложения

  • Ресторант Savage Garden предлага прецизно подбрани сезонни ястия. Селектирали сме най-доброто от националните ни вкусове и световните кухни.

Ресторант Savage Garden

  • Monkey Bar е идеалното място за среща в уютна атмосфера на чаша кафе.

Monkey Bar

  • Hotel ZOO Sofia e подходящи за провеждането на бизнес срещи, сватби, абитуриентски и абсолвентски балове, рождени дни, коктейли, фирмени празници, детски партита и всякакъв вид светски прояви!

Организиране на събития

Богата закуска

Всяка сутрин, между 7:00-10:00 ч. в ресторанта ще откриете богата закуска на бюфет за всички вкусове.

От ароматни кафе специалитети, пресни плодове, сирена, омлет и бекон – предлагат се вкусни ястия от международната кухня, включително ястия за вегани и вегетарианци.

Рум сервиз

Независимо дали желаете закуска в леглото,

обяд в уединение или вечеря на свещи с любимия човек, Рум сервиз ще Ви предложи щедро меню в уюта на Вашата стая. Нашият професионален екип е на Ваше разположение.

Събития

Ресторантът на Hotel ZOO Sofia разполага със 70 седящи места

и може да осигури провеждането на коктейли до 100 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.

Monkey Bar

Идеалното място за среща в уютна атмосфера на чаша кафе

лека закуска или питие. Разполага с отлична интернет връзка, за да можете да работите пълноценно, докато се наслаждавате на ароматен чай.