Отдайте се на релаксация и прочистете тялото си от вредните токсини след дългия работен ден! Парата отваря порите на кожата и повишава метаболизма.Това е елегантен и щадящ начин за прочистване на тялото си.

* Цена за гости на хотела: 12.00 лв.

* Гостите на хотела могат да се възползват от специална преференциална цена от 15.00 лв, комбинирайки парна баня и сауна.Други предложения

  • Сауната e място за отдих и укрепване на здравето. 

Сауна

  • В Hotel ZOO Sofia можете успешно да поддържате добрата си форма и по време на своята почивка.

Фитнес център

  • Hotel ZOO Sofia e подходящи за провеждането на бизнес срещи, сватби, абитуриентски и абсолвентски балове, рождени дни, коктейли, фирмени празници, детски партита и всякакъв вид светски прояви!

Организиране на събития

Богата закуска

Всяка сутрин, между 7:00-10:30ч в ресторанта ще откриете богата закуска на бюфет за всички вкусове.

От ароматни кафе специалитети, пресни плодове, сирена, омлет и бекон – предлагат се вкусни ястия от международната кухня, включително ястия за вегани и вегетарианци.

Рум сервиз

Независимо дали желаете закуска в леглото,

обяд в уединение или вечеря на свещи с любимия човек, Рум сервиз ще Ви предложи щедро меню в уюта на Вашата стая. Нашият професионален екип е на Ваше разположение.

Събития

Ресторантът на Хотел ZOO София разполага със 120 седящи места

и може да осигури провеждането на коктейли до 200 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.

Лоби бар

Ако желаете дискретност или усамотение

за Вашето частно мини парти или среща с приятели и роднини, можете да резервирате лоби барa. Капацитетът на лоби бара е до 40 седящи места.