Всички гости на хотел Хотел ZOO София могат да посетят безплатно модерен фитнес център на територията на хотела За да сте винаги във форма, дори когато сте на път, на Ваше разположение е фитнес център, модерно оборудван с уреди Life Fitness Academy. Фитнес клуба е отворен и за външни посетители срещу заплащане.Други предложения

  • След края на тежкия работен ден нашите гости могат да отпуснат в модерно оборудвания Релакс център.

Сауна

  • Нашият професионален екип от масажисти може да възстанови духа и тялото Ви със специално подбрани възстановяващи и лечебни масажи

Парна баня

  • Мечтаете за сватба на открито, обградени от зеленина, спокойствие и уют? И всичко това в сърцето на София?

Организиране на събития

Богата закуска

Всяка сутрин, между 7:00-10:30ч в ресторанта ще откриете богата закуска на бюфет за всички вкусове.

От ароматни кафе специалитети, пресни плодове, сирена, омлет и бекон – предлагат се вкусни ястия от международната кухня, включително ястия за вегани и вегетарианци.

Рум сервиз

Независимо дали желаете закуска в леглото,

обяд в уединение или вечеря на свещи с любимия човек, Рум сервиз ще Ви предложи щедро меню в уюта на Вашата стая. Нашият професионален екип е на Ваше разположение.

Събития

Ресторантът на Хотел ZOO София разполага със 120 седящи места

и може да осигури провеждането на коктейли до 200 души. Капацитетът и разположението на ресторанта го правят предпочитано място за провеждане и на сватбени тържества.

Лоби бар

Ако желаете дискретност или усамотение

за Вашето частно мини парти или среща с приятели и роднини, можете да резервирате лоби барa. Капацитетът на лоби бара е до 40 седящи места.