Напълно оборудвани и модерно обзаведени, всички Екзекютив апартамента са изключително подходящи както за дълъг престой, така и за настаняване на семейства до 4 души. Всички апартаменти разполагат с кухня и кухненско оборудване, трапезария и тераса. Hotel ZOO Sofia предлага 8 апартамента с размери от 60 до 90 кв.м.

Деца до 11,99 годишна възраст, настанени в стая с един или двама възрастни, на редовно или допълнително легло, се настаняват безплатно.

* Всяко допълнително легло в стая или апартамент се доплаща 15,00 Евро/вечер.
Удобства

баня с душ
кабинаа
сателитна
телевизия
персонален
сейф
рум
сървиз
индивидуален контрол
на климатичната система
безжичен
интернет
директна телефонна
линия
електронна заключваща
система

Други предложения

Настаняване

Ние предлагаме много страхотни възможности за настаняване, предназначени да осигурят най-доброто ниво на комфорт

Всички стаи и апартаменти са светли, разполагат с индивидуален контрол на климатичната система, персонален сейф, мини бар, цифрова телевизия, електронна заключваща система, безплатна интернет връзка, директна телефонна линия, луксозно обзаведена баня.

Ресторант

'А ла карт' ресторант, Лоби бар и Лятна градина

Един различен и изискан свят – в заведенията на Хотел ZOO София може да се потопите в елегантна и уютна обстановка, съчетана с отлична кухня и богата селекция от вина.

Спортен център

След края на тежкия работен ден нашите гости могат да отпуснат в модерно оборудвания Релакс център.

За да сте винаги във форма, дори когато сте на път, на Ваше разположение е фитнес център, модерно оборудван с уреди Life Fitness Academy.

Допълнителни услуги

Трансфери от Летище София ( София – град ) до Хотел ZOO София и до всяка точка на столицата.

Трансферите от и до Летище София, и от и до Централна ЖП гара София, могат да бъдат извършвани от понеделник до неделя в удобно за Вас време.