Hotel ZOO Sofia - официален спонсор на тенис турнира на ATP 250 - SOFIA OPEN

 Hotel ZOO Sofia - официален спонсор на тенис турнира на ATP 250 - SOFIA OPEN
   Най-новото бизнес бижу на града Hotel Zoo Sofia е официален спонсор на най-голямото спортно събитие провеждано в столицата, турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) - SOFIA OPEN.
За пети път в историята си България ще бъде домакин на турнира, който ще се проведе в Зала Арена Армеец oт 7 до 14-ти ноември.
 
“За нас - екипът на Hotel Zoo Sofia е изключителна гордост и привилегия да подкрепим  един от най-престижните тенис турнири в света. Радваме се, че и тази година въпреки пандемията, събитието не отпадна от международния спортен календар и ще посрещнем у нас водещи в световната ранглиста тенисисти”, коментира Цветелина Воденичарова, управител на бизнес хотела.
 
 
Hotel Zoo Sofia е луксозен четиризвезден комплекс, разположен в южния район на София, само на 200 м. от Зоологическа градина - София в близост до Борисовата градина и Ловен парк. Хотелът предлага на своите посетители комфорта и тишината на крайградската зона в съчетание с изискана хотелска обстановка, като същевременно осигурява бърз и удобен достъп до центъра на града и летище София.
 
"На разположение на гостите на хотела са както професионалното обслужване и коректното отношение на нашия персонал, така и ресторант, задоволяващ всеки кулинарен каприз. За да не чувстват липсата на домашен уют и за да се насладят на спокойствието след тежък работен ден, екипът на Hotel Zoo Sofia ще бъде на тяхно разположение по всяко време, за да посрещне всички техни нужди", уточнява г-жа Воденичарова.

  • Последвай ни в Фейсбук:

Hotel ZOO Sofia

Blogger

Разположен в централната част на София, Хотел ZOO предлага на своите посетители неповторим бизнес стил и изискана обстановка.