Hotel ZOO Sofia с пакетни предложения за настаняване с експресен, стандартен PCR или бърз антигенен тест за COVID-19

Hotel ZOO Sofia с пакетни предложения за настаняване с експресен, стандартен PCR или бърз антигенен тест за COVID-19
Hotel Zoo София предлага на своите гости възможност за експресно тестване чрез PCR методика за наличие на COVID-19. Услугата е особено актуална, тъй като повечето страни в Европа изискват резултат от PCR тест при преминаване на граница.
 
С цел да направим престоя Ви максимално комфортен, а отпътуването Ви към дома улеснено, Hotel Zoo София в партньорство с ДКЦ „Софиямед“ Ви предлага резултата от теста Ви да бъде преведен и на английски или др. чужд език.
 
„Експресният тест за COVID-19 гостите ни могат да заявят предварително на Рецепция, а пробовзимането се извършва от квалифицирано обучено медицинско лице от Лабораторията на ДКЦ "Софиямед" в хотелската им стая с цел гарантирането на техния комфорт. Лабораторията e Акредитирана за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати като същите са валидни при пътувания извън страната“, коментира Цветелина Воденичарова, управител на бизнес Хотел Zoo София.
 
Резултататите от тестa се получават според технологичната натовареност на Лабораторията в конкретния ден от 1 до 4 часа, а при взета проба през съботния или неделен ден -до 8 часа или до края на деня“, уточняват от ДКЦ „Софиямед“.
 
Хотел ZOO София 4*  е разположен в южния райони на София, само на 200 м. от Зоологическа градина - София в близост до Борисовата градина и Ловен парк.
Хотелът предлага на своите посетители комфорта и тишината на крайградската зона в съчетание с изискана хотелска обстановка, като същевременно осигурява бърз и удобен достъп до центъра на града и летище София.

  • Последвай ни в Фейсбук:

Hotel ZOO Sofia

Blogger

Разположен в централната част на София, Хотел ZOO предлага на своите посетители неповторим бизнес стил и изискана обстановка.