Hotel ZOO София с пакетни предложения за настаняване с експресен PCR тест, бърз антигенен или тест за антитела за COVID-19

Hotel ZOO София с пакетни предложения за настаняване с експресен PCR тест, бърз антигенен или тест за антитела за COVID-19

Hotel Zoo София предлага на своите гости специални пакетни предложения за настаняване с включени тестове за COVID-19.

С цел да Ви улесним и да Ви предложим комфортен престои и улеснено напускане на страната създадохме в партньорство с ДКЦ „Софиямед“ пакети за нощувка в хотела с експресен PCR тест за коронавирус, като резултата от теста се предоставя преведен и на английски или др. чужд език.

Eдиничното настаняване в луксозна стая с включен 1 бр.експресен PCR тест е на преференциална цена от 199 лв., а двойното настаняване-нощувка за двама с 2 бр.експресен PCR тест на цена от 299 лв.

Резултатът от тестa се получава според технологичната натовареност на Лабораторията в конкретния ден от 1 до 4 часа, а при взета проба през съботния или неделен ден -до 8ч. или до края на деня.

Hotel ZOO София Ви предлага и пакетна възможност за настаняване и тестване освен с експресен PCR, но и с бърз антигенен или бърз тест за наличие на антитела за COVID-19.

Единичното настаняване с включен 1бр. бърз антигенен тест е на стойност 130 лв., а двойното с включени 2бр. бързи антигеннни тестове на цена 160 лв.

Единичното настаняване с 1 бр. бърз тест за антитела е на стойност от 120 лв., а двойното с 2 бр. бързи тестове за антитела – 140 лв.

Избраните пакети се заявяват предварително на Рецепция, а пробовзимането за всички видове тестове се извършва от квалифицирано обучено медицинско лице от Лабораторията на ДКЦ "Софиямед" в хотелската Ви стая с цел гарантирането на комфорта Ви. Лабораторията e Акредитирана за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати като същите са валидни при пътувания извън страната.

  • Последвай ни в Фейсбук:

Hotel ZOO Sofia

Blogger

Разположен в централната част на София, Хотел ZOO предлага на своите посетители неповторим бизнес стил и изискана обстановка.